0 producten

Nubikk is één van de populairste merken van dit moment. In onze winkel in Veldhoven, even onder Eindhoven, vind je een uitgebreide collectie Nubikk schoenen. Het schoenenmerk komt uit Nederland en maakt de mooiste sneakers en laarsjes voor dames. Daarnaast is het Nederlandse merk ook razend populair onder mannen. De heren sneakers zijn vooral in het wit een echte must have.

Shop Nubikk nabij Eindhoven

Om de pasvorm en het comfort van de schoenen en sneakers van Nubikk te ervaren, pas je ze in onze winkel. Zappaz vind je in een gezellig winkelstraatje in Veldhoven, onder de rook van Eindhoven. Hier parkeer je gratis voor de deur en kun je altijd op persoonlijke service rekenen. En wist je dat je 5% korting op al je aankopen spaart?

Hier vind je Zappaz

Sneakers Sneakers Sneakers

De sneakers van Nubikk zijn vooral in de zomer ontzettend populair. Op social media worden veel bloggers gespot met Nubikk sneakers. Bij Zappaz, vlakbij Eindhoven, vind je daarom een uitgebreid assortiment met Nubikk schoenen en vind je ook de sneakers die je als eerste bij influencers voorbij zag komen.

Niet in de buurt van Eindhoven? Shop online!

Lukt het je niet om naar onze winkel vlakbij Eindhoven te komen? Geen zorgen! Ook online verkopen we dezelfde collectie Nubikk sneakers, schoenen en laarsjes. Klik hier om meteen onze collectie dames sneakers van Nubikk te bewonderen en klik hier om onze collectie Nubikk schoenen voor heren te zien. In onze online shop worden alle modellen in de juiste maten aangeboden en zie je meteen de kenmerken van de schoenen. Alle sneakers en schoenen worden gratis bij je thuisbezorgd. Niet alleen in en om Eindhoven, maar in heel Nederland, België en Duitsland.

Is jouw favoriete Nubikk model niet op voorraad? Geen zorgen!

  • Stuur ons een mailtje via welkom@zappaz.nl
  • Stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram
  • Bel ons op 040-2553082

en dan gaan wij voor je aan de slag! We doen er alles aan om jouw gewenste model zo snel te bemachtigen.

Populairste Nubikk schoenen rondom Eindhoven

De meest populaire modellen van Nubikk zijn:

  • Biker boots
  • Lange laarzen
  • Hoge sneakers
  • Lage sneakers
  • Western boots

Nieuwsgierig geworden? Speciaal daarom hebben we een top 3 samengesteld met onze aller favorietste schoenen van Nubikk. We hebben een top 3 voor dames schoenen én een top 3 met heren modellen samengesteld.

Volg ons op Instagram

Door ons te volgen op Instagram, ben jij als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe schoenen of sneakers van Nubikk gedropt worden. Zodra er een nieuw model binnenkomt of een bestaand model wordt gerestocked, ben jij als eerste op de hoogte. Zo zorgen we ervoor dat jij als eerste met een nieuw model in Eindhoven gespot wordt!

Bezoek ons!

In onze winkel nabij Eindhoven kunnen we je het best adviseren over alle modellen sneakers en schoenen van Nubikk. Daarnaast kunnen we je niet alleen goed adviseren over je maat, maar kunnen we er ook voor zorgen dat jij met het juiste model voor jouw voeten naar huis gaat. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze winkel? Klik hier om de rest van onze merken te zien. Onze tassencollectie vind je hier.