0 producten

De mooiste schoenen van Veldhoven én omstreken!

Sinds 2015 is Zappaz verhuisd naar de Kromstraat 12. In dit grotere pand presenteren we onze collectie dames- en herenschoenen, tassen en accessoires van de mooiste merken.

Elk seizoen zorgen we voor een mix tussen exclusief, toegankelijk, modisch en eigenwijs. En ook elk seizoen zorgen we voor nieuwe merken; om u te verrassen. Elke dag ziet u een vertrouwd gezicht, met elke dag dezelfde, aangename service.

Én een kopje, Italiaanse koffie!

Advies nodig of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag!

Stel je vraag

Zappaz begon in 2005…

…als winkel voor dames, met schoenen en tassen, geboren uit vraag van Veldhovense klanten. Voor aparte, modische én betaalbare schoenen konden ze nog niet terecht in Veldhoven. Inmiddels is daar een zelfde collectie voor heren aan toegevoegd.

Milaan

De voorbereiding van een nieuw seizoen is daarentegen niets veranderd; nog elk jaar bezoeken we beurzen in Nederland, Duitsland en Italië om inspiratie op te doen. We maken foto’s, maken veel notities, stellen een schema op, vergelijken, wegen af en overleggen veel. In Milaan vinden we een paar merken die enkel en alleen in Italië te koop zijn. We vinden het een sport om daaruit de mooiste modellen voor onze winkel te vinden. Dit seizoen zijn dat de merken Dyva, Premiata en See by Chloé, Guglielmo Rotta en AGL. Ook stellen we hier ons eigen label ZAPPAZ samen. Op het einde van ons inkoopseizoen zijn we altijd ápentrots op onze collectie en kunnen bijna niet wachten om de mooie spullen te etaleren in onze winkel en in onze webshop.

Meer dan schoenen alleen…

Inmiddels is ons assortiment ook uitgebreid met andere mooie producten, die alleen in de winkel verkrijgbaar zijn. De mooiste oorbellen van LOTT. Gioielli, jewelry van Le Veer., tassen van Gianni Chiarini, phonecords van Kascha-C en hippe sokken van Marcmarcs.

Zappaz.nl

Vanaf 2018 kan iédereen genieten van de exclusieve collectie van Zappaz via onze webshop. Bestellingen worden met zorg ingepakt vanuit de winkel, voor vragen is er altijd iemand bereikbaar en met dezelfde persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat we jou blij maken met je bestelling!

Tot ziens bij Zappaz!
Thea & Rinske